Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку неспокійно, в передмісті точаться бої – міськрада


Станом на 13:00 середи в Донецьку неспокійно: жителі Київського, Кіровського і Петровського районів повідомляють про звуки артилерійських залпів, повідомляє сайт Донецької міської ради.

«Імовірно, бої йдуть в селищі Піски і Мар’їнському районі Донецької області», – йдеться в повідомленні.

У міськраді також повідомили, що о 9:20 відновлене електропостачання Донецької фільтрувальної станції, а також уточнили інформацію про нічний артилерійський обстріл Петровського району Донецька. «Пошкоджено 11 будинків семи вулиць приватного сектора. На місце виїхали фахівці для оцінки завданого збитку. Одну людину поранено (чоловік 1985 р.н.) і доправлено каретою швидкої допомоги до лікувального закладу», – розповіли в міськраді.

За цими даними, снаряди пошкодили обладнання Петровського «Зеленбуду», а на вулиці Войкова осколками порушено цілісність газопроводу, однак наслідки події зараз вже ліквідуються.

Крім того, за повідомленням, у загальноосвітніх школах №№ 105 і 110 пошкоджені вікна, в дитячому садочку №345 частково вибиті шибки і пошкоджена покрівлю.

У районі Горлівки підірваний міст, під яким проходять напірні трубопроводи каналу «Сіверський Донець-Донбас». Характер пошкодження водоводів зараз уточнюється, додали в міській раді Донецька.

XS
SM
MD
LG