Доступність посилання

ТОП новини

Рівненщина прощається з загиблими в АТО


У Рівному попрощались з українським бійцем Ігорем Волошиним
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:17 0:00

У Рівному попрощались з українським бійцем Ігорем Волошиним

На Рівненщині прощаються із українськими військовими, які загинули під час антитерористичної операції – Ігорем Волошиним, Тарасом Якимчуком та Ігорем Черняком.

Ігор Волошин та ще четверо добровольців 39-го батальйону Територіальної оборони Дніпропетровщини загинули 21 липня на блокпосту поблизу Кам’янки Донецької області від вибуху, який спровокували бойовики.

Ігор, єдиний син у матері. Він був менеджером-економістом і працював у банках Рівного. До армії записався добровольцем.

Прощатися з Ігорем Волошиним до Свято-Покровського собору Рівного прийшли багато незнайомих йому людей. Сусіди розповідають, що Ігор з самого початку відгукнувся на заклик записуватися у добровольці. Хоча мати і була проти, однак не змогла стримати сина, у якого за плечима була військова кафедра. Ігоря Волошина поховали на Алеї Небесної сотні у Рівному.

Майданівець Ігор Черняк з Радивилова також був добровольцем і служив у батальйоні «Донбас». Він з побратимами загинув 18 липня у бою за місто Попасна Луганської області. Ігоря поховали в Радивилові.

20-річний Тарас Якимчук помер по дорозі у госпіталь після важкого поранення. До призову він служив контрактником на Хмельниччині. У неділю, після прощання у військовій частині Старокостянтинова Хмельницької області, Тараса поховають у селищі Мізоч Здолбунівського району Рівненщини, де в нього залишилися батьки, брат і сестра.

XS
SM
MD
LG