Доступність посилання

ТОП новини

Нинішні агресори, як і ініціатори ІІ Світової війни, не уникнуть покарання – Яценюк


Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк

Організатори військової агресії проти України не уникнуть покарання, як не уникли його й ті, хто розв’язав Другу Світову війну. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у привітанні з 70-ю річницею визволення України від фашизму, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Військова агресія, яка чиниться нині проти нашої країни, – це злочин проти пам’яті ветеранів, солдатів і офіцерів, які билися з гітлерівцями, які загинули в концтаборах, на примусових роботах, від епідемій і хвороб», – зазначив він.

Яценюк переконаний, що історія все розставить на свої місця.

Прем’єр-міністр наголосив, що українці знов вимушені боронити свою землю зі зброєю в руках, виявляючи звитягу та доблесть.

«Вічна пам’ять всім, хто поклав життя за свою Вітчизну. Слава тим, хто відстояв її тоді та відстоює зараз», – наголосив Яценюк.

З квітня на території Донецької і Луганської областей проводиться антитерористична операція. Частину цих областей, в тому числі міста Донецьк та Луганськ, контролюють проросійські бойовики.

Київ і Захід звинувачують Москву у постачанні зброї та бойовиків на схід України, а також у введенні туди військ. Росія звинувачення відкидає і заперечує присутність своїх регулярних військ на Донбасі. Москва заявляє, що в боях беруть участь тільки російські добровольці.

XS
SM
MD
LG