Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську волонтерки збирають «валентинки» для українських бійців


«Валентинки» для українських бійців
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:47 0:00

У суботу в центрі Дніпропетровська, на площі Героїв Майдану, волонтери збирають подарунки та «валентинки» для українських бійців у зоні АТО, які планують передати адресатам напередодні «дня всіх закоханих».

Просто неба з синьо-жовтими вони прапорами розгорнули імпровізований волонтерський пункт. Небайдужі дніпропетровці, в основному жінки та дівчата, приносять теплі речі, солодощі, книжки, обереги, листівки та листи.

За словами однієї з координаторок «Волонтерського жіночого батальйону», який ініціював цю акцію, Наталії Коваль, за першу годину роботи пункту вдалось зібрати десятки подаруночків для військових. Зокрема, одне дніпропетровське подружжя підписало бійцям понад сто листівок у вигляді сердець, майстрині-кондитерки напекли домашніх «сердечних» пряників. Свої рукодільні «валентинки» волонтерам також передали працівниці міської бібліотеки.

«Приємно, що жителі Дніпропетровська не залишились байдужими, зокрема, жінки приносять теплі речі, в які вкладають теплі записки для наших захисників», – зазначила Наталія Коваль.

За задумом організаторів, «валентинки» для бійців небайдужі жителі міста можуть також підписати віртуально – переслати свого листа волонтерам в електронному вигляді, а ті вже роздрукують на красивому папері й передадуть адресатам на передову.

XS
SM
MD
LG