Доступність посилання

ТОП новини

На зборах у Дніпропетровську команда Коломойського звітуватиме про роботу – Олійник


Святослав Олійник
Святослав Олійник

Збори громадян «на захист єдності України і на підтримку дніпропетровської команди», відбудуться в суботу. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник, який сьогодні заявив, що йде з посади.

«Вони відбудуться. Тепер точно. Ми їх анонсуємо, запрошуємо людей, зокрема, з різних регіонів і різних країн, тому що ці збори ми хочемо використати як прощання, не так прощання, як звіт перед людьми. Рік працювали в адміністрації, у владі і треба гідно, нормально піти, щоб у людей залишилось почуття безпеки й спокою», – сказав Святослав Олійник.

Він також повідомив, що під час зборів має відбутись також концерт.

24 березня народний депутат України Андрій Денисенко повідомив, що збори громадян «на захист єдності України та на підтримку дніпропетровської команди» у Дніпропетровську перенесли з середи на суботу.

23 березня голова СБУ Валентин Наливайченко звинуватив високопосадовців Дніпропетровської облдержадміністрації, зокрема, заступників голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана та Святослава Олійника, у фінансуванні міжрегіонального злочинного угруповання, що чинило особливо небезпечні злочини, пов’язані з викраденням людей, мародерством, контрабандою та іншою суспільно небезпечною діяльністю. В ОДА ці звинувачення відкинули.

У ніч на 25 березня прес-служба президента України повідомила, що Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади керівника Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Відповідний указ глава держави підписав під час зустрічі з ним, йдеться в повідомленні. Після цього стало відомо про відставку заступників Коломойського Геннадія Корбана і Святослава Олійника.

XS
SM
MD
LG