Доступність посилання

ТОП новини

Херсонські волонтери влаштували весілля бійцю, який служить в зоні АТО


Херсонський центр допомоги військовим влаштував весілля бійцю 93-ї механізованої бригади Веніаміну Кулікову, якого для укладання шлюбу на три дні відпустили із частини, дислокованої у Трьохізбенці Луганської області.

«Це перший шлюб херсонця, який бере участь у бойових діях в зоні АТО. Тому ми – волонтери, не могли лишатися осторонь і взяли на себе усю організацію цього весілля», – розповіла Радіо Свобода координатор Херсонського центру допомоги військовим Галина Уманець.

За її словами, з нареченим Веніаміном Куліковвим знайома більше року, якраз стільки, скільки минуло від часу його мобілізації.

«Ми допомагали йому з придбанням бронежилета, інших речей, необхідних для воїна. Веніамін – військовослужбовець-контрактник, справжній патріот України. Увесь час перебування на Донбасі він служить там, де ситуація – найнапруженіша. Для весілля ми подарували йому новий комплект форми, організували збір коштів для подружжя», – розповіла волонтер.

Вона додала, що постійне перебування в небезпеці і фактично в умовах війни спонукали військовослужбовця одружитися офіційно, хоча із своєю обраницею Тетяною знайомий уже давно і виховує доньку.

Веніамін Куликов подякував волонтерам, чиновникам і пересічним херсонцям, які долучилися до організації свята для нього і його родини. Каже: оркестр, привітання й подарунки стали для нього великою несподіванкою.

XS
SM
MD
LG