Доступність посилання

ТОП новини

Російські війська обстріляли дитсадок в Охтирці: є загиблі, у дітей – осколкові поранення


Російські війська продовжують атакувати місто, триває бій, заявили в МВС (фото ілюстративне)
Російські війська продовжують атакувати місто, триває бій, заявили в МВС (фото ілюстративне)

Російські війська обстріляли цивільну інфраструктуру Охтирки на Сумщині, два снаряди потрапили у будівлю дитячого садка, є загиблі і поранені, повідомило Міністерство внутрішніх справ України.

«25 лютого у місті Охтирка сталося попадання двох снарядів у двоповерхову будівлю дитячого садочку, внаслідок чого загинув охоронець, постраждала співробітниця садочку і двоє дітей отримали осколкові поранення. Дітей госпіталізовано до лікарні. На щастя, загоряння будівлі не було, адже жертв могло бути більше», – йдеться в повідомленні.

Російські війська продовжують атакувати місто, триває бій, заявили в МВС.

24 лютого Кремль повторив попередню заяву Путіна про те, що метою вторгнення є «демілітаризація і денацифікація України».

25 лютого Кремль заявив, що Путін готовий відправити до Мінська делегацію на рівні представників Міноборони, МЗС і адміністрації президента для переговорів з українською стороною.

Так у Кремлі відреагували на слова президента України Володимира Зеленського про необхідність «сісти за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей».

В Україні введено воєнний стан після нового вторгнення Росії. О 5-й ранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін заявив про початок спецоперації на Донбасі після звернення про військову допомогу з боку угруповань «ДНР»/«ЛНР», які він перед тим «визнав».

Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. Країни Заходу почали застосовувати нові санкції проти Росії через її напад на Україну.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG