Доступність посилання

ТОП новини

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 30 квітня або 1 травня – Арахамія


Арахамія очікує, що парламент розгляне законопроєкт про банки за спеціальною скороченою процедурою
Арахамія очікує, що парламент розгляне законопроєкт про банки за спеціальною скороченою процедурою

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 30 квітня або 1 травня, повідомив голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія після засідання парламенту.

«Ми хочемо провести позачергове засідання з ініціативи парламенту. Ми поспілкувалися і дійшли висновку, що від кожної фракції зберемо питання, поспілкуємося, зберемо онлайн-засідання погоджувальної ради, вирішимо, зберемо 150 підписів і на четвер-п’ятницю зберемо позачергове засідання», – сказав Арахамія.

Він очікує, що парламент розгляне законопроєкт про банки за спеціальною скороченою процедурою.

Колишній голова Одеської ОДА та експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив у Facebook, що буде готуватися до голосування по його кандидатурі на посаду віцепрем’єра з питань реформ 30 квітня. За його словами, були сподівання, що його кандидатуру розглянуть сьогодні.

Парламент має розглянути законопроєкт про банки, необхідний для співпраці з Міжнародним валютним фондом. До нього подали понад 16 тисяч пропозицій поправок.

22 квітня Саакашвілі повідомив, що президент України запропонував йому посаду віцепрем'єра з питань реформ. 24 квітня політик зустрівся із парламентською фракцією партії «Слуга народу».

XS
SM
MD
LG