Доступність посилання

ТОП новини

Четверо поранених через ракетний удар по Дніпру в тяжкому стані, троє померли в лікарні


Рятувальна операція на місці зруйнованої багатоповерхівки у Дніпрі триватиме щонайменше до третьої ночі
Рятувальна операція на місці зруйнованої багатоповерхівки у Дніпрі триватиме щонайменше до третьої ночі

Після ракетного удару по житловому масиву «Перемога» в Дніпрі по медичну допомогу до лікарів звернулися 73 людини, 40 із них шпиталізували, 34 з них і зараз у лікарні. Про це на брифінгу повідомив заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної військової адміністрації Олексій Григорук.

За його даними, більшість людей у стані середнього ступеню тяжкості або з легкими пораненнями.

«Четверо – у важкому стані, в реанімації. На жаль, трьох пацієнтів не вдалося врятувати. Хворі розподілені по стаціонарах міста й обласних лікарнях. Серед постраждалих 13 дітей. Семеро в стаціонарі, одна дівчинка у дуже важкому стані», – сказав посадовець.

Читайте також: «Це тероризм. Настав час США визнати Росію спонсором тероризму». За кордоном реагують на обстріл Дніпра

За його словами, усі пацієнти забезпечені ліками. Запас крові є, але через велику кількість охочих організували прийом донорів.

Рятувальна операція на місці зруйнованої багатоповерхівки у Дніпрі триватиме щонайменше до третьої ночі. У міста вистачає людей та техніки, заявила місцева влада.

За даними на 15:00 15 січня, через ракетний удар по будинку в Дніпрі загинули 25 людей. 43 зникли безвісти. 73 отримали поранення.

14 січня, коли війська РФ завдали по Україні чергового масованого удару, в Дніпрі російська ракета влучила у житловий будинок. Військові кажуть, що це була крилата ракета Х-22. У результаті обвалилися два під’їзди 9-поверхового будинку, в якому загалом мешкають понад 1100 людей. Влада припускає, що військові РФ цілилися у ТЕС, а влучили у будинок. Кількість жертв може і далі зрости, оскільки рятувальні роботи тривають.

XS
SM
MD
LG