Доступність посилання

ТОП новини

Ранкова атака: ДСНС повідомляє про другого загиблого в Києві


Рятувальники виносять поранену жінку з пошкодженого ракетним ударом будинку, Київ, 2 січня 2024 року
Рятувальники виносять поранену жінку з пошкодженого ракетним ударом будинку, Київ, 2 січня 2024 року

Наразі відомо про двох загиблих внаслідок російської атаки на Київ вранці 2 січня – про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 12:00 в багатоповерховому житловому будинку Солом’янського району загинуло 2 людини та 43 постраждало», – йдеться в повідомленні.

За повідомленням, психологи служби працюють на місці і вже надали допомогу 80 людям.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що кількість постраждалих жителів будинку зросла до 49. З них 43 людини госпіталізували.

Читайте також: Відключення електроенергії за графіками зараз не планується – «Укренерго»

Раніше Кличко заявив, що одна з постраждалих внаслідок ранкової атаки померла в кареті швидкої допомоги.

Російські війська завдали масованого ракетного удару по Україні вранці 2 січня. За даними головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, сили ППО збили 10 із 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал», 59 із 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55, три з трьох крилатих ракет «Калібр».

Напередодні президент Росії Володимир Путін пообіцяв нові удари по Україні, нібито через обстріл Бєлгорода 30 грудня. «Суспільне» з посиланням на джерела повідомило, що удари по Бєлгороду завдали українські військові, а їхніми цілями були військові та промислові об’єкти. Джерело видання «Українська правда» у спецслужбах стверджує, що українська армія атакувала військові об’єкти, проте через невмілі дії російської ППО уламки ракет впали в центрі міста. Незалежно перевірити дані щодо обстрілу поки що неможливо.

Форум

XS
SM
MD
LG