Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ відбили атаки російських військ у районі 8 населених пунктів Донбасу – Генштаб


Розпочалася двісті шістдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення
Розпочалася двісті шістдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення

Українські військові відбили російські атаки біля восьми населених пунктів на Донеччині та Луганщині, повідомляє у фейсбуці зранку 18 листопада Генштаб Збройних сил України.

«За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Опитне, Первомайське, Водяне та Новомихайлівка Донецької області», – йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, за останню добу російські війська завдали 5 авіаційних та 27 ракетних ударів, здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

«Протягом минулої доби від ракетних ударів постраждали об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Балаклія та Ізюм Харківської області; Вільнянськ Запорізької області; Дніпро та Нікополь на Дніпропетровщині; Очаків Миколаївської області та Одеса», – вказують українські військові.

Повідомляється, що підрозділи ракетних військ і артилерії «уразили 4 пункти управління, 22 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 6 складів боєприпасів та 4 інших важливих об’єкти окупантів».

Російська сторона про втрати не повідомляє, перевірити інформацію з інших джерел в умовах війни не є можливим.

Розпочалася двісті шістдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення.

XS
SM
MD
LG