Доступність посилання

ТОП новини

Справа Шеремета: суд відправив під цілодобовий домашній арешт медика Дугарь


Дугарь заперечує свою причетність до вбивства Шеремета
Дугарь заперечує свою причетність до вбивства Шеремета

Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт військового медика Яну Дугарь, яку підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета у 2016 році.

Її зобов’язали до 8 лютого 2020 року не залишати місце проживання, прибувати до слідчого, прокурора або суду за першою вимогою, утриматися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками, здати документи для виїзду за кордон.

Адвокати просили відмовити слідчому в клопотанні про домашній арешт, вони збираються оскаржити рішення суду. Вони заперечують провину своєї підзахисної.

Журналіст «Української правди» Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва.

12 грудня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав, що поліція затримала й оголошує підозру фігурантам провадження про вбивство Шеремета в липні 2016 року.

Згодом заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль назвав серед підозрюваних сержанта Сил спеціальних операцій Андрія Антоненка, військового медика Яну Дугарь, волонтера Юлію Кузьменко та ветеранів збройного конфлікту на Донбасі Інну і Владислава Грищенків.

Всі найважливіші та найцікавіші новини читайте на нашому каналі в Телеграмі.

XS
SM
MD
LG