Доступність посилання

ТОП новини

На Харківщині через російські ракетні атаки загинули дві людини, є поранений – ОВА


Олег Синєгубов заявив, що всі російські ракети були націлені на об’єкти критичної інфраструктури.
Олег Синєгубов заявив, що всі російські ракети були націлені на об’єкти критичної інфраструктури.

На Харківщині через російські ракетні атаки загинули двоє людей, ще одна людина – поранена, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Раніше він у телеграмі повідомляв про одного загиблого і двох поранених: «В області зафіксовані прильоти ворожих ракет. Всі були націлені на об’єкти нашої критичної інфраструктури. За попередньою інформацією, внаслідок ударів окупантів, на жаль, загинув 50-річний чоловік, ще двоє отримали поранення. Госпіталізовані у середньому стані».

Пізніше голова ОВА уточнив: «За уточненими даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, на жаль, один із поранених чоловіків помер в машині «швидкої». Іншого – госпіталізували».

Раніше голова ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що під час масованої ракетної атаки російські війська завдали удару по Харкову. За попередніми даними, були прильоти 4 ракет, ймовірно С-300, в Немишлянському та Основ'янському районах.

Вранці 29 грудня Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. За даними Повітряних сил ЗСУ, російські війська атакували Україну з різних напрямків крилатими ракетами повітряного та морського базування з літаків стратегічної авіації та кораблів. Українські військові повідомили, що Росія випустила по Україні 69 ракет, 54 з них збили.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG