Доступність посилання

ТОП новини

Кличко сподівається, що «конструктивна розмова» з Зеленським продовжиться


Віталій Кличко під час інтерв’ю Радіо Свобода
Віталій Кличко під час інтерв’ю Радіо Свобода

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про першу за рік зустріч із президентом України Володимиром Зеленським. Про деталі розмови Кличко сказав в інтерв’ю Радіо Свобода.

«І бажання цієї зустрічі, в першу чергу вирішення проблем, викликів, які на сьогодні є в місті Києві. І переконаний в тому, що і місцева, і центральна влада повинні узгоджувати напрямки та допомагати один одному, а не створювати перепони. Це нормальні відносини, які повинні бути постійно. Я зустрічався не тільки як Київський міський голова, а також як голова Асоціації міст України, які доручили мені відстоювати інтереси також інших міст, містечок, селищ. Я сподіваюся, що наша конструктивна розмова буде продовжуватися», – сказав Кличко.

На запитання, чи почув його Зеленський, мер Києва відповів так: «Я сподіваюся на це».

Раніше цього тижня Віталій Кличко повідомив, що його зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, яка пройшла 19 жовтня, «була діловою».

В Офісі президента про цю зустріч не інформували.

Улітку після низки обшуків у комунальних підприємствах Києва і департаментах КМДА політична партія «Удар» опублікувала заяву, в якій йшлося про політичний тиск на Віталія Кличка з боку Офісу президента. в ОП ці заяви заперечили.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG