Доступність посилання

ТОП новини

Число постраждалих через влучання уламків дрона в багатоповерхівку в Києві зросло – Кличко


Одного з постраждалих госпіталізували. Фото ілюстративне
Одного з постраждалих госпіталізували. Фото ілюстративне

Кількість постраждалих внаслідок падіння уламків збитого дрона на багатоповерхівку у Соломʼянському районі Києва зросла до двох, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Ще одному постраждалому мешканцю будинку в Соломʼянському районі медики надали допомогу на місці. До цього, нагадаю, одного чоловіка госпіталізували», – написав він у телеграмі.

Керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що загорання в багатоповерхівці вже ліквідували.

«Загоряння у багатоповерховому житловому будинку в Соломʼянському районі ліквідовано. Попередньо, є руйнація між 24 і 25 поверхами. По медичну допомогу звернулася 1 особа», – написав він у телеграмі.

За його даними, у Голосіївському районі також було потрапляння уламка в багатоповерхівку – потерпілих немає, у Дарницькому районі уламки влучили в приватний житловий будинок. Інформація про потерпілих та руйнування встановлюється.

Повітряну тривогу у Києві оголосили о 23:05 у звʼязку із загрозою застосування БПЛА. Згодом місцева влада повідомила про роботу ППО в місті.

Уламки дронів у Солом’янському районі Києва влучили в житловий будинок. У КМВА повідомили, що на верхніх поверхах будинку спостерігається відкрите полум’я.

Читайте також: Росія за час вторгнення випустила по Україні 7400 ракет, 3700 безпілотників – Ігнат

Російські військові регулярно обстрілюють українські міста і села, розташовані в межах досяжності їхньої артилерії, ракетних систем залпового вогню, ракет і дронів. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG