Доступність посилання

ТОП новини

Кількість жертв ракетної атаки РФ по Києву зросла – КМВА


Наслідки російського обстрілу Києва, 7 лютого 2024 року
Наслідки російського обстрілу Києва, 7 лютого 2024 року

Кількість жертв ракетної атаки РФ по Києву зросла до трьох, повідомляє у телеграмі Київська міська військова адміністрація.

«За оновленими даними, внаслідок ракетного удару в Києві 3 загиблих. Ще 21 людина травмована», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про двох загиблих.

Читайте також: Боррель «почав ранок у бомбосховищі» в Києві через ракетну атаку Росії


За даними КМВА, над Києвом сили ППО збили близько 20 ракет. Це вже третя ракетна атака на столиці від початку року.

Через ракетний удар в Голосіївському районі сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку, а також на станції технічного обслуговування. Загорілися автівки, пошкоджено електромережі.
У Дніпровському районі внаслідок ракетного удару пошкоджені електромережі. Також місцева влада повідомила, що на лівому березі Києва пошкоджена магістраль теплопостачання.

За даними Повітряних сил ЗСУ, Росія 7 лютого здійснила кілька хвиль ударів по території України, застосувавши 64 ударних БПЛА, крилатих, балістичних та зенітних керованих ракет. Українські військові збили 29 ракет та 15 «шахедів». Правоохоронці повідомили, що російських атак зазнали шість регіонів України, загинули четверо людей.

Росія наразі ці атаки не коментувала. Загалом Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG