Доступність посилання

ТОП новини

Садовий: руйнування у Львові незначні, всі об’єкти функціонують


Раніше міський голова повідомив, що у Львові через ранкові обстріли три трамваї змінили маршрут
Раніше міський голова повідомив, що у Львові через ранкові обстріли три трамваї змінили маршрут

Міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі Радіо Свобода повідомив, що руйнування в місті внаслідок російського удару 20 червня є «незначними».

«Думаю, що ми їх до кінця дня виправимо. Комунальні служби, ДСНС спрацювали достатньо оперативно. Трохи вікна повилітали, але в цілому Львів продовжує жити нормальним життям. Це не те, що люди мають у Запоріжжі чи Херсоні, де атаки щодня. Львів не кожного дня атакований. Це життя, треба будти готовим. Слава Богу, що ніхто не постраждав і немає поранених», – сказав міський голова в ефірі програми «Свобода. Ранок».

Він наголосив, що всі об’єкти функціонують, ніяких зупинок об’єктів немає.

Раніше Садовий повідомив, що у Львові через ранкові обстріли три трамваї змінили маршрут.

«Трамвайні маршрути 3 і 9 закоротили до Академії мистецтв, а трамвайний маршрут №4 їде через вулицю Городоцьку», – написав він у телеграмі.

Крім того, за його словами, на ці маршрути випустили на кілька трамваїв менше, щоби не збільшувати трафік.

У Повітряних силах Збройних сил України повідомили, що Росія в ніч на 20 червня запустила 35 іранських дронів «Шахед» по Україні, 32 із яких збили сили ППО.

«Протиповітряна оборона сьогодні працювала у більшості областей України, втім основний напрямок атаки іранських дронів – Київщина. Тут знищено понад два десятки «Шахедів», – заявили військові.

Також вони уточнили, що вночі загарбники завдали удару по Запоріжжю балістикою – ракетами «Іскандер-М»/С-300.

Про влучання внаслідок російського удару повідомили представники влади Запоріжжя і Львова. У Запоріжжі цілями удару стали комунікації, майно і техніка сільськогосподарського і фермерського господарства, а також популярного місця відпочинку, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Водночас голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що, за попередніми даними, у Львові є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Постраждалих в обох регіонах немає.

XS
SM
MD
LG