Доступність посилання

ТОП новини

«Майбах» та колекційні годинники Медведчука виставлять на продаж – АРМА


Майно ексдепутата Віктора Медведчука буде реалізоване на «Прозорро.Продажі»
Майно ексдепутата Віктора Медведчука буде реалізоване на «Прозорро.Продажі»

Автомобіль та колекційні годинники підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука виставить на реалізацію, повідомляє Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

«АРМА на засіданні Комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів прийняло рішення про реалізацію майна Медведчука, дороговартісного автомобіля «Maybach» та колекційних наручних годинників у кількості 20 одиниць», – зазначило агентство у фейсбуці.

Вказано, що строк прийняття документів для участі у конкурсі триває до 19 квітня, після цього АРМА визначить 25 квітня переможця, який буде реалізовувати майно Медведчука на «Прозорро.Продажі».

Кума російського президента Віктора Медведчука, якого обвинувачують у державній зраді та порушенні звичаїв війни, українські правоохоронці затримали в квітні минулого року. У вересні 2022-го його передали Росії в рамках масштабного обміну полоненими.

Активи Медведчука та його дружини Оксани Марченко в Україні заарештовані. Втім, як повідомляють журналісти Bihus.info, низку активів Тараса Козака і Віктора Медведчука «держава недоарештувала»: деякі компанії, попри арешт, встигли вже декілька разів змінити власників.

Форум

XS
SM
MD
LG