Доступність посилання

ТОП новини

«Людей привозять зі всієї країни». У МВС заявили про складну транспортну ситуацію на в’їзді до Києва


На в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація – поліція
На в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація – поліція

Правоохоронці працюють над вирішенням складної транспортної ситуації на в’їзді до Києва. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

«У зв’язку з проведенням дебатів між кандидатами на пост президента на НСК «Олімпійський» на в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація, людей привозять зі всієї країни. Поліцейські працюють над її вирішенням. Просимо водіїв ставитися з порозумінням», – зазначив він.

Очікується, що на стадіоні будуть присутні близько 60 тисяч осіб. Безпеку забезпечуватимуть 10 тисяч правоохоронців.

19 квітня о 19:00 кандидати у президенти України шоумен Володимир Зеленський і чинний голова держави Петро Порошенко мають провести неофіційні дебати на НСК «Олімпійський».

При цьому Центральна виборча комісія внесла зміни в положення, яке регламентує порядок проведення теледебатів між кандидатами в президенти на «Суспільному». Початок їх проведення змінили з 20:00 на 21:00 19 квітня. Триватимуть вони до 22:00.

За словами представника Зеленського, він не має наміру брати участь у дебатах на «Суспільному», передбачених законодавством України.

Закон «Про вибори президента України» встановлює час, тривалість і порядок проведення теледебатів перед другим туром виборів. Теледебати за рахунок коштів державного бюджету України проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19-ю та 22-ю годинами в прямому ефірі, тривалістю не менш як 60 хвилин.

XS
SM
MD
LG