Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині за добу 3 загиблих цивільних, є поранені на Херсонщині та Харківщині – ОВА


Поміж іншого, двох цивільних поранено в Бахмуті (фото ілюстраційне)
Поміж іншого, двох цивільних поранено в Бахмуті (фото ілюстраційне)

Російські війська продовжували обстрілювати населені пункти та цивільну інфраструктуру напередодні, повідомляє місцева влада.

Зокрема, як повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, в області внаслідок російських ударів загинули троє цивільних, з них двоє в Краматорську. Там же 10 людей зазнали поранень.

«На Горлівському напрямку Костянтинівка зазнала 3 артобстрілів і 5 залпів з Ураганів касетними боєприпасами – 1 людина загинула, 5 поранено. Пошкоджено 20 приватних будинків, багатоповерхівку, школу та крамницю. Ще один будинок частково зруйновано у Миколаївці. Відомо, що в Бахмуті поранено 2 цивільних, пошкоджено 3 багатоповерхівки та 2 приватні будинки», – повідомив він.

Читайте також: ОК «Північ»: російські військові знову обстріляли прикордоння Чернігівщини та Сумщини

Як заявляє Херсонська обласна державна адміністрація, російська армія обстріляла населені пункти регіону 53 рази за попередню добу.

«Житлові квартали Херсона російські військові обстріляли 5 разів. Ворожі снаряди поцілили у приватні та багатоквартирні будинки. Минулої доби на Херсонщині через російські обстріли дві людини дістали поранення», – йдеться в повідомленні.

Очільник Харківщини Олег Синєгубов повідомив про артилерійські обстріли щонайменше 13 населених пунктів області. Серед них: Куп’янськ, Дворічна, Вовчанськ, Ветеринарне й Гряниківка.

Читайте також: Комісія ООН не побачила геноциду з боку Росії, бо не шукала його. Але що кажуть в Україні?

«У селищі міського типу Дворічна внаслідок обстрілу осколкові поранення отримала 51-річна жінка. Вона госпіталізована у досить важкому стані. Лікарі борються за її життя», – заявив голова ОВА.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG