Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі знайшли другого загиблого внаслідок нічної атаки – Кіпер


Наслідки ракетної атаки на Одесу, 25 вересня 2023 року
Наслідки ракетної атаки на Одесу, 25 вересня 2023 року

В Одесі під завалами виявили другого загиблого через російську нічну атаку на місто, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«Щойно під завалами знайдено тіло другого загиблого внаслідок нічної атаки російських терористів на Одесу», – написав він.

Раніше він повідомив про одного загиблого внаслідок ракетної атаки. За словами Кіпера, загиблі працювали вночі в приміщенні, де зберігалося зерно.

Цієї ночі армія РФ масовано била по Одещині дронами-камікадзе, ракетами «Онікс» і «Калібрами». Влада повідомила про влучання у припортову інфраструктуру, руйнування морського вокзалу в Одесі, будівлі привокзального готелю, зерносховища.

Читайте також: Російські сили вранці обстріляли Херсонщину авіабомбами, є загиблий – ОВА

Як повідомив в ефірі Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок) заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Кропива, ціллю атаки була передусім припортова інфраструктура та місця зберігання зерна і руйнування там є суттєвими.

За даними Повітряних сил ЗСУ, минулої ночі було зафіксовано 33 засоби повітряного нападу з боку Росії – 12 крилатих ракет морського базування «Калібр», 2 протикорабельні ракети П-800 «Онікс», 19 ударних БПЛА «Shahed-136/131». Українські військові знищили 11 крилатих ракет «Калібр» та усі дрони.

Форум

XS
SM
MD
LG