Доступність посилання

ТОП новини

Посольство України «розраховує», що Грузія не політизуватиме справу про виявлену вибухівку


Служба державної безпеки Грузії заявила напередодні, що грузинські правоохоронці нібито запобігли транзиту вибухової речовини C-4 з України до Росії
Служба державної безпеки Грузії заявила напередодні, що грузинські правоохоронці нібито запобігли транзиту вибухової речовини C-4 з України до Росії

Посольство України в Грузії прокоментувало заяву Служби державної безпеки країни про виявлену вибухівку, яка нібито прямувала з України до Росії.

За повідомленням, дипломатичне відомство перевіряє інформацію, озвучену на брифінгу СДБ напередодні, і з’ясовує всі обставини щодо заявленої причетності громадян України до протиправної діяльності.

«Посольство розраховує, що Грузинська сторона утримуватиметься від політизації цієї справи», – заявляє пресслужба.

Читайте також: Франція викликає посла Росії через загибель французьких волонтерів в Україні

Представництво України висловило готовність до конструктивної співпраці з уповноваженими органами Грузії для «об’єктивного, неупередженого та всебічного з’ясування усіх обставин справи, а також встановлення реальних її організаторів».

Напередодні Служба державної безпеки Грузії заявила, що грузинські правоохоронці нібито запобігли транзиту вибухової речовини C-4 з України до Росії.

До процесу, за даними слідства, були загалом причетні семеро громадян Грузії, троє громадян України та двоє громадян Вірменії.

Форум

XS
SM
MD
LG