Доступність посилання

ТОП новини

Росія: Пригожин визнав втручання в американські вибори


Наближений до президента Росії Володимира Путіна бізнесмен Євген Пригожин
Наближений до президента Росії Володимира Путіна бізнесмен Євген Пригожин

Наближений до президента Росії Володимира Путіна бізнесмен Євген Пригожин визнав своє втручання в американські вибори, повідомляє 7 листопада видання Russia News, посилаючись на повʼязану з Пригожиним пресслужбу.

«Панове, ми втручалися, втручаємося і втручатимемося. Акуратно, точно, хірургічно та по-своєму, як ми це вміємо. Під час наших точкових операцій видалятимемо відразу обидві нирки та печінку», – наводить відповідь бізнесмена пресслужба компанії «Конкорд».

Тема російського втручання у виборчі процеси стала знову актуальною перед призначеними на 8 листопада проміжними виборами до Конгресу США.

8 листопада виборці у США вирішать, хто контролюватиме парламент під час останніх двох років першого терміну Байдена. Опозиційні президентам партії традиційно проводять найкращу кампанію в середині президентського терміну. Передвиборчі опитування передбачають, що республіканці за результатами голосування майже напевне контролюватимуть Палату представників, шанси в Сенаті оцінюються приблизно порівну.

На виборах 8 листопада буде визначено всіх 435 членів Палати представників, власників 35 зі 100 мандатів Сенату, а в 36 штатах відбудуться вибори губернаторів.

XS
SM
MD
LG