Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті, окрім приватного будинку, є влучання в один з енергетичних об’єктів – влада


За даними ОВА, після влучання на об’єкті критичної інфраструктури виникла пожежа на площі 50 кв.м.
За даними ОВА, після влучання на об’єкті критичної інфраструктури виникла пожежа на площі 50 кв.м.

На Прикарпатті, окрім пошкодження приватного будинку, є влучання в один з енергетичних об’єктів, повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

«Ворог влучив в один із енергетичних об’єктів області, внаслідок чого виникла пожежа на загальній площі 50 м.кв. Станом на 11.25 пожежу локалізовано, постраждалих і жертв немає. Ще одна ракета пошкодила приватну житлову будівлю на території Тлумацької територіальної громади, але не вибухнула. На момент влучання ракети у будинку людей не було. На щастя, ніхто не постраждав», – написала вона у телеграмі.

За її словами, також в області зафіксували падіння ракет, які згодом знешкодять.

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що після масованої ракетної атаки є певні пошкодження об’єктів генерації та електромереж. За його словами, станом на 11:00 складна ситуація на заході країни, в Одеській та Київській областях, тому відбуватимуться аварійні відключення світла.

Читайте також: Попередньо, Росія випустила по Україні 69 ракет, Сили оборони збили 54 – Залужний

Вранці 29 грудня Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. За даними Повітряних сил ЗСУ, російські війська атакували Україну з різних напрямків крилатими ракетами повітряного та морського базування з літаків стратегічної авіації та кораблів.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG