Доступність посилання

ТОП новини

Стрілянина в Броварах: кількість затриманих сягнула 21


За словами Антона Геращенка, поліція продовжує встановлювати осіб, причетних до цих подій
За словами Антона Геращенка, поліція продовжує встановлювати осіб, причетних до цих подій

Поліція затримала вже 21 ймовірного учасника конфлікту в Броварах. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ з посиланням на заступника голови відомства Антона Геращенка.

«Патрульні в Житомирській та Вінницькій областях затримали ще 10 учасників кримінальних розборок у Броварах. Загальна кількість затриманих досягла вже 21», – мовиться в коментарі Геращенка, який наводить МВС.

Читайте також: Мер Броварів і очільник Київської ОДА обмінялися реакціями на причину стрілянини у Броварах

За його словами, поліція продовжує встановлювати осіб, причетних до цих подій.

Раніше 29 травня Національна поліція повідомила про відкриття трьох кримінальних проваджень через стрілянину в Броварах.

Вранці 29 травня у Броварах під Києвом стався конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками із застосуванням зброї.

Поліція повідомила про десяток затриманих, якими виявилися «гості» з інших регіонів України. Зброю правоохоронці вилучили, кримінальне провадження відкрили за статтею про «хуліганство».​

Керівництво МВС назвало наслідком ситуації у Броварах корупцію у визначенні квот для перевізників і непрозорий розподіл маршрутів чиновниками у Київській області.

XS
SM
MD
LG