Доступність посилання

ТОП новини

Адвокат: Трамп більше не буде відповідати на питання спецпрокурора Мюллера


Юрист наголосив, що голова Білого дому надав достатньо інформації команді спецпрокурора
Юрист наголосив, що голова Білого дому надав достатньо інформації команді спецпрокурора

Президент США Дональд Трамп більше не буде відповідати на питання спецпрокурора США Роберта Мюллера про ймовірне втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році, заявив в інтерв’ю Hill TV адвокат президента США Рудольф Джуліані.

Юрист наголосив, що голова Білого дому надав достатньо інформації команді спецпрокурора.

Раніше в розмові з телеканалом Fox News Джуліані сказав, що виступає категорично проти особистої зустрічі президента зі слідчими, оскільки побоюється, що вони можуть ввести Трампа в оману своїми питаннями. При цьому юрист зауважив, що адвокати можуть самі відповісти на додаткові питання команди Мюллера.

Читайте також: США: засуджений юрист заявив, що порушив закон за наказом Трампа

У США ведеться розслідування ймовірного втручання Росії в президентські вибори в США. На початку серпня 2017 року спецпрокурор США Роберт Мюллер скликав велику колегію присяжних для розслідування «російського сліду» у виборах у 2016 році. Мюллер з’ясовує, чи була змова штабу Трампа з Кремлем із метою підірвати позиції суперника Трампа від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Москва свою причетність до виборів в інших державах відкидає. Трамп неодноразово критикував розслідування.

XS
SM
MD
LG