Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ підтверджують підрив 2 російських складів із боєприпасами на Херсонщині


За даними військових, ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 110 вогневих завдань (фото ілюстраційне, Херсонська область)
За даними військових, ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 110 вогневих завдань (фото ілюстраційне, Херсонська область)

Сили оборони України сім разів за минулу добу застосовували авіацію проти російських військ в районі відповідальності оперативного командування «Південь», повідомляє його пресслужба вночі проти 21 жовтня.

За даними військових, ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 110 вогневих завдань.

«Зафіксовані втрати ворога складають рашистів, самохідні артсистеми, типу «Мста-С», міномет, бойова машина піхоти і танк, а також пошкоджено бойові машини піхоти, інша автомобільна техніка. В районі Борозенського знищено ворожий контрольно-спостережний пункт. Підірвано два склади з боєприпасами. Решта результатів дорозвідується», – йдеться в зведенні.

З огляду на бойові дії немає можливості перевірити цю інформацію незалежно. Росія зазвичай не коментує повідомлення про знищення її техніки та боєприпасів.

Командування зазначає, що в Чорному морі російське корабельне угруповання зараз налічує сім суден, з них чотири великих десантних кораблі і один ракетоносій, на борту якого може бути вісім крилатих ракет «Калібр».

Читайте також: Україна робить все, щоб отримати більше сучасних систем ППО та ПРО – Зеленський

Відтак загроза завдання ракетних ударів по Україні зберігається. ОК «Південь» закликає цивільних не нехтувати сигналами повітряних тривог та дотримуватися правил безпеки.

Починається 240-ва доба протистояння України російському повномасштабному вторгненню.

XS
SM
MD
LG