Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ звільнили два села на Чернігівщині – голова ОВА


Ілюстраційне фото: військовослужбовці України їдуть на бронетранспортерах у звільненому від російських військових місті Тростянці Сумської області, 28 березня 2022 року
Ілюстраційне фото: військовослужбовці України їдуть на бронетранспортерах у звільненому від російських військових місті Тростянці Сумської області, 28 березня 2022 року

Збройні сили України звільнили від російських військових села Лукашівка та Слобода в Чернігівській області, повідомив голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус 31 березня.

Він застеріг водночас, що у селах залишилися міни.

«ЗСУ звільнили Лукашівку та Слободу. Там залишилося чимало вибухових «подарунків» від орків», – повідомив Чаус.

За його повідомленням, він відвідав звільнені населені пункти разом із заступником Дмитром Синенком та радником Вячеславом Скоряком.

Читайте також: Росія продовжує обстріли Харкова й Чернігова, зберігається загроза атак на об’єкти ОПК – Генштаб

«Нарешті до цих сіл змогли привезти необхідне», – додав голова ОВА.

Раніше 31 березня командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України повідомило про звільнення від російської окупації населених пунктів Затишшя, Малинівка, Веселе, Зелений Гай і Червоне Запорізької області.

Вранці у Генштабі ЗСУ повідомляли, що станом на 36-ий день війни Росії проти України угруповання Сил оборони продовжує ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках, успішно стримуючи противника на всіх напрямках, а на окремих – здійснюючи «успішні контратаки».

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG