Доступність посилання

ТОП новини

Інтеграція «Правого сектору» до Збройних сил має тривати – Порошенко


Боєць «Правого сектору» на позиції поблизу Тоненького на Донеччині, березень 2015 року
Боєць «Правого сектору» на позиції поблизу Тоненького на Донеччині, березень 2015 року

Президент України Петро Порошенко переконаний, що процес інтеграції Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» до лав Збройних сил України триватиме. Про це глава держави заявив в інтерв’ю телеканалу «СТБ», інформує адміністрація президента.

«Бійці мають право ухвалити те рішення, яке вони вважають за необхідне – до Збройних Сил, до Нацгвардії або до МВС, або, якщо ні, – ставиться питання щодо резерву. Вибір залишається за тими хлопцями, які героїчно захищали Батьківщину», – твердить Порошенко.

За його словами, «славетні добровольчі підрозділи «Азова», «Дніпра-1», «Києва-1» та інші інтегровані кожен до відповідного силового чи оборонного підрозділу і дуже ефективно виконують завдання», «залишився один підрозділ».

Увечері,28 квітня, у «Правому секторі» заявили, що особовим складом двох бригад Збройних сил України «було оточено базу 5-го окремого батальйону добровольчого українського корпусу «Правий сектор», навколо виставлені блокпости, підтягнута важка техніка».

У Міноборони заявили, що у Дніпропетровській області тривають навчання підрозділів Високомобільних десантних військ Збройних сил України.

XS
SM
MD
LG