Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура просить про затримання жінки-водія, з вини якої у ДТП загинув Ларкін


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Прокуратура у рамках розслідування кримінального провадження за фактом ДТП, внаслідок якої загинув музикант і волонтер Сергій Ларкін, внесла клопотання про дозвіл на затримання жінки-водія та доставку її до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляє прес-служба ГПУ, дії підозрюваної кваліфіковано за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

У прокуратурі зазначають, що у зв’язку з тим, що ця особа не з’являється до слідчого, письмове повідомлення про підозру направлено їй за місцем фактичного проживання.

ДТП сталася 17 вересня на перехресті вулиць Митрополита Липковского та Кудряшова. Жінка, перебуваючи за кермом автомобіля Cadillac Escalade і порушуючи правила дорожнього руху, не пропустила зустрічний транспорт і, як наслідок, скоїла наїзд на мотоцикліста. Постраждалим виявився 37-річний український музикант Сергій Ларкін, який від отриманих травм 26 вересня помер у лікарні.

XS
SM
MD
LG