Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі розпочався набір до патрульної поліції


Патрульна поліція проводить набір у Запоріжжі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00

Патрульна поліція проводить набір у Запоріжжі

10 жовтня у Запоріжжі розпочався набір охочих служити в лавах нової патрульної поліції. На презентацію проекту до міста прибула перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе.

Набір до поліції у Запоріжжі триватиме до 2 листопада. Потім претенденти пройдуть медогляд і тестування. За їхніми підсумками відберуть 800 поліцейських.

Працюватимуть вони спершу тільки в обласному центрі. Зарплата складатиме вісім тисяч гривень. За словами Еки Згуладзе, на інших співробітників МВС також очікує зростання зарплати на 30%, щоб уникнути конфлікту на економічному ґрунті між новими і старими працівниками.

Нині нова патрульна поліція працює в Києві, Львові, Одесі, Харкові. Набір нових співробітників і вишкіл тривають у Дніпропетровську, Херсоні, Черкасах, Житомирі, Миколаєві, Ужгороді, Краматорську, Слов’янську.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наприкінці вересня повідомив, що вже 7 листопада міліція в Україні формально припинить існування, але перехід від міліції до поліції не буде автоматичним, він триватиме близько півроку.

XS
SM
MD
LG