Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: українська армія відродилася в умовах війни


Петро Порошенко, архівне фото
Петро Порошенко, архівне фото

Президент України Петро Порошенко заявляє, що українська армія заново відродилася в умовах війни.

«Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога», – заявив Порошенко у своєму привітанні з нагоди Дня Збройних сил України.

Президент зазначає, що боєздатні Збройні сили України – «це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах та працюючи на оборонних підприємствах».

Порошенко у своєму привітанні подякував усьому особовому складу Збройних сил України «за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, героїзм та самопожертву, продемонстровані у ході антитерористичної операції на Донбасі».

Сьогодні в Україні відзначають День Збройних сил України.

Від квітня минулого року на Донбасі проводиться антитерористична операція. У серпні цього року Порошенко заявляв, що за цей час у зоні АТО загинули понад дві тисячі військових.

XS
SM
MD
LG