Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики найбільше стріляли на Донецькому напрямку – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє про високу активність підтримуваних Росією сепаратистів на Донецькому напрямку, де українські військові за добу 17 липня зафіксували 40 обстрілів своїх позицій.

17 разів бойовики порушили режим припинення вогню на Маріупольському напрямку, ще сім таких випадків сталося на Луганщині, ідеться в повідомленні штабу АТО.

За цими даними, заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 міліметрів сепаратисти застосували в районах Авдіївки, Зайцева, Майорська та Дачі на Донецькому напрямку, поблизу Старогнатівки, Широкина, Новоселівки та Гнутова на Маріупольскому напрямку, під Новозванівкою – на Луганському напрямку.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують в обстрілах передмість Горлівки та Донецька, а також Ясинуватої та півдня контрольованої сепаратистами території.

В угрупованні «ЛНР» ще немає даних про події минулої доби.

Сторони конфлікту також не наводять інформації про свої втрати 17 липня.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG