Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі відновлено проїзд на всіх вулицях – міська рада


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Станом на 9:00 ранку п’ятниці проїзд на всіх вулицях Одеси, ускладнений за попередні два дні негодою, відновили комунальні служби. Про це йдеться в повідомленні на сайті міської ради Одеси.

«Частково ускладнено рух по вулиці Отамана Головатого. Тут ще залишилися невеликі ділянки підтоплень, однак рух транспорту вже налагоджено. Тривають роботи з відкачування води в цьому районі Одеси», – йдеться в повідомленні.

Крім того, комунальники продовжують роботи з очищення зливових стоків від сміття і листя, розпилюють та вивозять повалені дерева.

Штормовим вітром в Одесі повалено і пошкоджено приблизно півтори тисячі дерев.

Наразі відновлено електропостачання на 30 об'єктах, 85 – у процесі відновлення. Через відсутність електропостачання також не працюють бювети у сквері Мечникова і в Старобазарному сквері.

Всього наслідки негоди ліквідовують понад 2 тисячі працівників комунальних служб і 75 одиниць спецтехніки.

Упродовж 12-13 жовтня в Одесі спостерігалися складні погодні умови. Через шторм, що пройшов там, загинули три людини, зокрема 11-річна дитина, ще один чоловік загинув в результаті обвалення будинку. Також були знеструмлені понад тисяча житлових будинків. Влада міста повідомила, що лише за минулу добу в Одесі випало 4 місячні норми опадів.

XS
SM
MD
LG