Доступність посилання

ТОП новини

Кличко призначив головним архітектором Києва Свистунова


Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко призначив директором департаменту містобудування й архітектури КМДА і головним архітектором міста Олександра Свистунова. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1023 від 31 жовтня.

Відповідно до документа, Свистунову встановили випробний термін строком 2 місяці, також йому присвоїли 6 ранг державного службовця.

Свистунов став переможцем у конкурсі на посаду головного архітектора Києва.

30 вересня минулого року міський голова Києва Віталій Кличко звільнив головного архітектора столиці Сергія Целовальника і двох його заступників.

Целовальник був призначений на посаду начальника головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА, головного архітектора Києва в серпні 2010 року. Наприкінці грудня 2015 року столична влада оголосила конкурс на заміщення посади директора департаменту містобудування та архітектури КМДА, головного архітектора Києва. 2 березня конкурсна комісія обрала шорт-лист із 5 кандидатів.

Наприкінці березня Кличко зупинив роботу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду головного архітектора столиці, мотивуючи це неможливістю ухвалення нею об’єктивного і справедливого рішення.
Мер запропонував членам конкурсної комісії прописати процедури для проведення «бездоганного конкурсу», а також – ініціювати внесення змін до законодавства про розділення посад головного урбаніста (архітектора) столиці та глави Департаменту містобудування та архітектури.

1 квітня Кличко призначив Юрія Тація новим виконувачем обов’язків директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА.

XS
SM
MD
LG