Доступність посилання

ТОП новини

За добу на Донбасі поранені 6 українських військових – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу у зоні бойових дій на Донбасі 6 українських військових біли поранені, повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«Загиблих немає, але шестеро військових були поранені», – сказав Лисенко 3 грудня на брифінгу у Києві.

Раніше у суботу у штабі української воєнної операції повідомили, що упродовж минулої добив підтримувані Росією сепаратисти 44 рази обстрілювали позиції Збройних сил України.

«На Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку, Балку Кошарну та Кримське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Лобачове, Новозванівку, Малинове. Також по Станиці Луганській бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів, там же стріляв снайпер», – мовиться у повідомленні штабу.

На маріупольському напрямку, за інформацією української сторони, бойовики обстріляли Широкине, Бердянське, Водяне, Новогригорівку, Мар’їнку, Новомихайлівку, Богданівку та Павлопіль. На донецькому – Новгородське, Авдіївку, Луганське, Верхньоторецьке та Кірове.

Підтримувані Росією сепаратисти угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах околиць Донецька, Горлівки і Ясинуватої.

Луганські бойовики заявляють про шість обстрілів з боку Зройних сил України упродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG