Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський анонсував нові візити партнерів до України на прийдешньому тижні


Володимир Зеленський також планує поновити практику звернень до іноземних аудиторій
Володимир Зеленський також планує поновити практику звернень до іноземних аудиторій

Протягом наступного тижня Україна прийматиме нові дипломатичні візити, заявив у вечірньому зверненні в неділю президент України Володимир Зеленський.

«Готуємося до нового тижня – він буде дуже активним. Заплановані важливі візити партнерів в Україну. Поновлю практику звернень до держав і народів, які нас підтримують», – сказав він.

Зеленський також згадав про нараду, яку провів сьогодні з керівниками оборонного сектору:

«Були керівники Збройних Сил України, розвідки, Служби безпеки України, міністерства внутрішніх справ та інших структур і напрямків захисту нашої держави. Всі питання, які ми розглядали, – вони важливі, але закриті, деталізувати я не можу. Але окупанти відчують її наслідки в подальших діях наших захисників».

Читайте також: За кілька днів у ЄС можуть домовитися про призупинення видачі віз для громадян Росії

За словами голови держави, Київ працює над запровадженням нових обмежень проти Росії та пакетів підтимки.

«Оборонна підтримка – зброя й снаряди, фінансова підтримка, політична, інформаційна, підтримка нашої відбудови – щодня кожен державний посадовець має демонструвати результат у своїй зоні відповідальності. Тільки робота на результат дає право обіймати державні посади. Це мають памʼятати всі, хто був наділений владою», – додав він, не уточнюючи, про кого конкретно йдеться.

Днями Офіс президента оприлюднив указ Зеленського про звільнення заступника командувача Національної гвардії України Ярослава Сподара.

XS
SM
MD
LG