Пожежу на Бурштинській ТЕС ліквідували – ОВА

Раніше Світлана Онищук повідомляла, що 10 жовтня було зафіксовано влучення чотирьох ракет у відкритий розподільчий пристрій Бурштинської ТЕС, де спалахнула пожежа (фото ілюстративне)

Рятувальники загасили пожежу на Бурштинській ТЕС, повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

«Пожежу на Бурштинській ТЕС ліквідовано», – написала вона у телеграмі.

Раніше Онищук повідомляла, що 10 жовтня було зафіксовано влучення чотирьох ракет у відкритий розподільчий пристрій Бурштинської ТЕС, де спалахнула пожежа. Працівники станції при цьому не постраждали.

Крім того, за словами голови ОВА, одну російську ракету над областю збили сили ППО.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Російський ракетний терор проти України: як реагують у світі?

Російські війська 10 жовтня завдали масованого удару по різних містах України. Відомо про вибухи в Києві, Харкові, Львові та області, Житомирі, на Київщині, Дніпропетровщині, Івано-Франківщині. За словами президента України Володимира Зеленського, російські війська мають дві мішені – енергообʼєкти по всій країні та люди.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що внаслідок масованого російського обстрілу України загинули 11 людей, 64 – поранені, без світла залишилися чотири області.

Міжнародні партнери України назвали російський обстріл 10 жовтня «демонстрацією Путіним слабкості, а не сили» та засудили його.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Німеччина обіцяє «швидко» поставити Україні систему ППО на тлі атак Росії