Доступність посилання

ТОП новини

Янукович допускає створення нової коаліції в разі його перемоги


Кандидат на Президента, лідер Партії регіонів Віктор Янукович допускає створення в разі своєї перемоги на виборах голови держави коаліції, в яку ввійдуть депутати від фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії, Блоку Литвина, а також більша частина депутатів від фракції Блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

При цьому Янукович, виступаючи на телеканалі «1 + 1», не уточнив, на входження якої частини НУНС у коаліцію він розраховує, й додав, що переговори зараз ведуться з кількома групами в цьому блоці. Він сподівається, що домовленості з ними вдасться досягти.

Янукович також наголосив, що після того, як буде сформована нова коаліція, нинішній Кабінет Міністрів буде відправлений у відставку.

Раніше Янукович прогнозував початок переговорів про створення нової коаліції вже 9 лютого, після президентських виборів 7 лютого.

Останнім часом у Верховній Раді вже відбулося кілька результативних голосувань, у яких разом віддавали голоси фракції Партії регіонів, Компартії, частина фракції НУНС і в деяких випадках Блок Литвина.
XS
SM
MD
LG