Доступність посилання

ТОП новини

МЗС представили нового керівника


Президент України Віктор Янукович представив колективу МЗС нового міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка.

«Даю перше доручення Костянтину Івановичу – разом з (екс-міністром закордонних справ) Петром Олексійовичем (Порошенком) день-два попрацюйте над першочерговими пропозиціями щодо роботи міністерства, які можуть бути вирішені Президентом і урядом», – сказав Янукович.

Президент також подякував попередньому міністру закордонних справ Петрові Порошенку, який «у складний час очолив МЗС і зробив свій позитивний внесок» у роботу міністерства.

При цьому Янукович відзначив, що Порошенко має «серйозний потенціал» і, «безумовно, ми з ним ще попрацюємо на користь країни».

Представляючи Грищенка, Президент заявив, що він є відомим не тільки в Україні, а й у світі дипломатом. За словами Януковича, необхідно зробити так, щоб Україна відновила свої позиції в світі.

До останнього часу Грищенко перебував на посаді посла України у Росії. Він очолював Мiнiстерство закордонних справ України в 2003-2005 роках.
XS
SM
MD
LG