Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко привітала українців зі святом Великодня


Лідер об'єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко привітала українців зі святом Світлого Христового Воскресіння.
Про це повідомляє сайт Юлії Тимошенко.

«З весною до нас прийшло свято свят – Воскресіння Христове. Свято оновлення та надії. Свято перемоги добра над злом, життя над смертю, свободи над рабством. Та й уся історія людства – це ланцюг перемог добра над злом, світла над темрявою. Тому хочу , щоб, незалежно від життєвих обставин, в наших серцях не було місця розпачу і зневіри, гіркоти і розчарування», – йдеться у привітанні Тимошенко.

«Ми міцністю свого духу маємо довести, що Любов, Віра, Надія сильніше, ніж прагнення до наживи і страх. Все зло і брехня пройде, розвіється. Я переконана в цьому. Так, як кожен з нас твердо знає, що після зими приходить весна , а після Голгофи – Воскресіння!», – зазначила Тимошенко.

«У ці дні я молюся за те, щоб Бог благословив Україну, всіх людей, наші сім'ї, друзів та близьких. Щоб дав нам сил і натхнення. Укріпив віру в те, що Україна буде непереможною, а кожен з вас – щасливим! Нехай Господь допоможе нам у наших справах, допоможе подолати зло і неправду. Бажаю кожному зустріти це свято в мирі і добрі. У колі рідних і близьких людей. Сімейне тепло і затишок хай панують у Вашому домі», – побажала Тимошенко.

XS
SM
MD
LG