Доступність посилання

ТОП новини

На Кіровоградщині син депутата від Партії регіонів поранив з пістолета людину


Син депутата Кіровоградської обласної ради від Партії регіонів Ростислав Крамар тяжко поранив з вогнепальної зброї жителя міста Новоархангельська, повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

За цим повідомленням, встановлено, що Крамар справді влаштував стрілянину на базі відпочинку у Новоархангельську.

Правоохоронці встановлюють підстави законності володіння ним зброєю. Новоархангельський райвідділ Управління МВС порушив кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (грубе порушення громадського спокою із застосуванням вогнепальної зброї). У разі доведення вини 28-річному чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі, повідомляє агентство УНІАН.

Інцидент стався 7 липня. Наглядач районного пляжу і його товариш разом з дружинами відпочивали за столиком у кафе, розташованому на території бази відпочинку, коли почули постріли. З’ясувалось, що син депутата влаштував стрілянину по наметах, де проводили дозвілля кілька родин з дітьми. Молодика спробували вгамувати, проте у відповідь на зауваження він приставив пістолет до скроні товариша наглядача пляжу. Намагаючись вибити пістолет, чоловік отримав поранення правої руки, а потім ще два – ноги.

Після того, як свідки стрілянини почали кликати на допомогу, молодик утік з місця події на автомобілі. Постраждалий був доставлений до реанімаційного відділення районної лікарні, де його прооперували.
XS
SM
MD
LG