Доступність посилання

ТОП новини

Наливайченко приєднується до команди Кличка


Валентин Наливайченко, архівне фото
Валентин Наливайченко, архівне фото
Колишній голова СБУ і колишній голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко підтвердив інформацію про своє приєднання до команди Віталія Кличка, повідомила в четвер його прес-служба.

«Політика – командна гра. Перебувати у політиці без команди однодумців немає жодного змісту. Партія Віталія Кличка «УДАР» близька мені за духом та цінностями. Це партія нової генерації політиків, це партія моїх однодумців. Тому я долучаюсь до цієї динамічної та перспективної політичної сили», – заявив Наливайченко.

«Для мене є доконаним той факт, що без збереження власної самобутності, історії, мови та культури нація не зможе рухатись вперед. Я хочу розвинути та зміцнити у цій новій силі патріотичну складову світогляду. Для мене патріотизм – це дія, а не пусті голосні заяви. Переконаний, «УДАР» стане партією української дії, яка принесе Україні велич перемог, а українцям гідність та процвітання», – додав він.

Сам Віталій Кличко вже повідомляв у четвер у виступі на телебаченні, що Валентин Наливайченко приєднується до його партії, додавши, що «він людина професійна, зі світоглядом і баченням майбутнього України, які збігаються з нашими», як навела його слова прес-служба партії «УДАР».

Валентин Наливайченко наприкінці травня склав повноваження голови політичної ради партії «Наша Україна» і зупинив своє членство в партії, заявивши, що намагання керівництва партії «Наша Україна» утворити «сепаратистський альянс» зі «вчорашніми силами» не мають «жодної перспективи».
XS
SM
MD
LG