Доступність посилання

ТОП новини

Ударівці причепили наклейки за особисте голосування на робочі місця депутатів


Народні депутати від партії УДАР прикріпили на робочому місці кожного депутата у Верховній Раді наклейку з написом «Голосую особисто, не голосую за інших», повідомило в неділю інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на прес-службу депутата-ударівця Сергія Капліна.

За його словами, які наведені в публікації, «Такі наклейки на робочих місцях депутатів повинні нагадувати слугам народу, що їхні виборці голосують самостійно і чекають того ж від своїх представників у Верховній Раді».

У п’ятницю керівництво парламенту і фракції Партії регіонів продемонструвало, як можна обдурити і систему голосування «Рада-3» з так званою сенсорною кнопкою, створеною для того, щоб унеможливити голосування однієї людини за кількох.

Народні депутати трьох опозиційних фракцій уже майже два тижні блокують трибуну і президію в сесійній залі Верховної Ради, вимагаючи від керівництва парламенту і владної більшості запровадити систему, яка забезпечила б особисте голосування депутатів. Представники фракції «УДАР» чергують у залі вдень і вночі. Відтак друга сесія парламенту нинішнього скликання так і не почалася.

Черговий сесійний тиждень у Верховній Раді мав би початися у вівторок.
XS
SM
MD
LG