Доступність посилання

ТОП новини

Звернення до ГПУ щодо «Інтера» є спробою «відбілити» діяльність уряду – «Опозиційний блок»


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Звернення народних депутатів фракції «Народний фронт» до Генпрокуратури з приводу перевірки умов придбання телеканалу «Інтер» у 2013 році є спробою «відбілити» діяльність уряду, а «атаки на канал викликані провальною роботою уряду». Про це йдеться у заяві «Опозиційного блоку».

«Представники парламентської більшості, зокрема «Народного фронту», у своєму прагненнівідбілити свого лідера і горе-прем’єра готові піти на будь-які провокації і брехню. Після невдалої спроби відключити «першу кнопку» країни – телеканал «Інтер» у січні поточного року, не знайшовши нічого кращого, вони в черговий раз зробили спробу реанімувати забуту тему «неугодного» телеканалу», – йдеться у заяві.

«Їхня мета – остаточно залякати інакомислячих, зруйнувати навіть ті зачатки демократії, на які була надія. Тоталітаризм і страх – таким вони бачать громадянське суспільство…Ми закликаємо президента України як гаранта захисту прав і свобод громадян зупинити цей політичний і правовий безлад, який розкручується в суспільстві», – додають в «Опозиційному блоці».

Раніше сьогодні народні депутативід фракції «Народний фронт» звернулисядо Генпрокурора Віктора Шокіна з проханням перевірки обставини купівлі Сергієм Льовочкіним (на той час глава адміністрації президента Віктора Януковича, а нині – народний депутат від фракції «Опозиційний блок») і Дмитром Фірташем телеканалу «Інтер» у його колишнього власника Валерія Хорошковського.

Компанія Дмитра Фірташа Group DF у 2013 році придбала контрольний пакет акцій компанії Inter Media Group.

XS
SM
MD
LG