Доступність посилання

ТОП новини

Радіо Свобода Daily: годинна зустріч Порошенка і Трампа


Президент України Петро Порошенко і президент США Дональд Трамп, Нью-Йорк, 21 вересня 2017 року
Президент України Петро Порошенко і президент США Дональд Трамп, Нью-Йорк, 21 вересня 2017 року

Порошенко зустрівся із Трампом

Зустріч президентів України і США відбувалася в Нью-Йорку, куди президент України ще 18 вересня прибув для участі у 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН. В зустрічі президентів також взяли участь віце-президент США Майк Пенс, державний секретар США Рекс Тіллерсон, спеціальний представник президента США по Україні Курт Волкер та інші офіційні особи – як з американського, так і з українського боку.

«Важлива позиція, що США повністю підтримали пропозиції України, мої пропозиції, які були озвучені ще в 2015 році, щодо розміщення на сході України, на окупованій території, миротворців з мандатом Ради безпеки ООН», – сказав Порошенко.

Що можна сказати про підсумки зустрічі президентів України і США та що порадив техаський конгресмен Трампу перед зустріччю з Порошенком, читайте за лінком.

Трамп під час зустрічі з Порошенком похвалив Україну за прогрес (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:51 0:00

Відгуляли весілля

Святкування весілля сина Юрія Луценка 15 вересня у ресторанному комплексі під Києвом перетворилось на місце скупчення адміністративного ресурсу. А спроби знімальної групи програми «Схеми» (спільного проекту Радіо Свобода та каналу «UA:Перший») зафіксувати це для оприлюднення суспільно важливої інформації, закінчилися силовим нападом на журналіста та оператора «Схем» співробітниками Управління державної охорони, які охороняли цей захід. Одним словом, дивіться самі.

Весілля по-генпрокурорськи («Схеми» | Випуск №143)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:26:31 0:00

Яценюк у Придністров’ї

Прес-секретар колишнього прем’єр міністра України Арсенія Яценюка повідомила, що Росія звинувачує Яценюка також в участі у бойових діях у Придністров’ї. Вона опублікувала начебто матеріали Слідчого комітету Росії. На одній із представлених світлин нібито Яценюка себе упізнав колишній член УНА-УНСО В’ячеслав Артеменко. Про «Яценюка» як ветерана вже двох воєн (в тому числі Чеченської) читайте тут.

Генпрокуратура повернула депутату Пашинському вилучений пістолет «Глок»

Нацполіція засекретила рішення судів у справі про вбивство Шеремета

Натомість Жінки України флеш-мобом відзначили День миру

Жінки України флеш-мобом відзначили День миру (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:22 0:00

«Рашагейт»

А у Вашингтоні найближчим часом розіграється нова політична драма. Три комітети Конгресу відновлюють публічне розслідування справи про втручання Росії в американський виборчий процес. Починає активно діяти і спеціальний прокурор Роберт Мюллер. Скоро він розпочне викликати на допити колишніх і чинних радників президента. Через це вони найняли досвідчених адвокатів, чиї послуги коштують їм 500-1000 доларів на годину.

Рош-га-Шана

В Умані вперше за багато років під час святкування єврейського Нового року, Рош-га-Шана, стався вибух – постраждали двоє людей. На місці події побувало кілька оперативно-слідчих груп, у тому числі спеціалісти зі столиці. Крім вибуху вночі, сталася пожежа, а вдень поліція затримала ізраїльтянина з великою кількістю наркотиків. Тим часом святкування Рош-га-Шана триває – цього року приїхало близько 30 тисяч прочан.

Хто такі хасиди і чому вони їдуть в Україну? (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:47 0:00

Ну і як без приводу для гордості. Сьогодні їх у нас аж 12. 12 українців-сучасників, які підкоряють світ своєю майстерністю

Працюйте в задоволення!

Ваше Радіо Свобода Daily

Радіо Свобода Daily – читайте все в одному мейлі! Усі важливі новини та ексклюзиви нашого сайту в одному листі. Надсилаємо щодня (окрім неділі) о 7-й ранку якраз до Вашого сніданку. Підписатись на розсилку можна тут.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG