Доступність посилання

ТОП новини

Попри COVID-19, Єрмак продовжує готувати зустріч радників «нормандського формату» – МЗС


Напередодні голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що вдруге захворів на коронавірусну хворобу
Напередодні голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що вдруге захворів на коронавірусну хворобу

Голова Офісу президента Андрій Єрмак продовжує займатися підготовкою зустрічі радників у «нормандському форматі», заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 4 лютого.

Про це він розповів у відповідь на питання про те, як хвороба Єрмака позначиться на підготовці зустрічі.

«Попри хворобу, Андрій Єрмак залишається на зв’язку і перебуває повністю в робочому процесі. Вчора, зокрема, під його головуванням онлайн відбулася нарада з метою підготовки зустрічі радників у нормандському форматі, тому він в жодному разі не припинив підготовку до цієї зустрічі», – сказав міністр.

Кулеба назвав «ідеальним сценарієм» фізичну зустріч радників.

Читайте також: Глави МЗС Німеччини і Франції відвідають Україну 7-8 лютого

«При всій повазі й симпатії до сучасних технологій, але ніщо не замінить особисту зустріч. Будемо сподіватися, що він одужає до моменту цього відрядження, якщо ні – тоді будуть ухвалюватися відповідні рішення залежно від ситуації», – додав він.

Напередодні голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що вдруге захворів на коронавірусну хворобу. Вперше він хворів у листопаді 2020 року.

Попередня зустріч радників лідерів країн «нормандського формату» (Німеччини, Франції, України, Росії) відбулася 26 січня в Парижі. Після неї керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що ці переговори можна вважати «реанімацією «нормандського формату».

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG