Доступність посилання

ТОП новини

Росія: в Бєлгородській області люди залишились без світла та води через «обстріл»


Пожежа на Бєлгородському нафтовому заводі 15 жовтня 2022 року, ілюстративне фото
Пожежа на Бєлгородському нафтовому заводі 15 жовтня 2022 року, ілюстративне фото

У місті Шебекіно Бєлгородської області РФ було пошкоджено лінії електропередачі, повідомив місцевий губернатор В’ячеслав Гладков в телеграмі 27 листопада.

«Унаслідок обстрілу околиць міста Шебекіно постраждалих і руйнувань немає. Є пошкодження ліній електропередачі: на території міста частково відсутня електроенергія і водопостачання», – написав Гладков.

За його словами, енергетики вже приступили до переключення абонентів на резервні лінії, а також перезапускають насосні станції водопостачання.

13 жовтня у російському Бєлгороді працювали системи протиповітряної оборони. Телеграм-канали публікували фото та відео багатоповерхового житлового будинку. Ймовірно, він постраждав від потрапляння уламків або збитого літального апарату.

Від початку повномасштабної війни в Бєлгороді кілька разів відбувалися вибухи. Через один із них загинули кілька людей. Місцева влада регулярно звинувачує в обстрілах українську сторону, Київ ці звинувачення не коментує.

З району Бєлгорода російські війська, як стверджує українська влада, запускають ракети в бік Харкова та Харківської області.

XS
SM
MD
LG