Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: зросла кількість постраждалих через обстріл Києва


За словами Світлани Водолаги, у Києві рятувальники працювали у шести точках, куди влучили російські ракети.
За словами Світлани Водолаги, у Києві рятувальники працювали у шести точках, куди влучили російські ракети.

Унаслідок російських атак по Києву загинули п'ять людей, ще 47 поранені, повідомила речниця управління ДСНС у Києві Світлана Водолага.

«Рятувальники працювали у шести точках, куди влучили ворожі ракети. За попередніми даними, внаслідок масованої атаки загинули 5 людей, 47 постраждали. Також врятовано 12 людей», – розповіла вона в ефірі національного телемарафону.

За її словами, ще 24 людини рятувальники евакуювали з будинків, які були пошкоджені.

Речниця ДСНС у Києві додала, що рятувальники продовжують розбирати завали, тому дані щодо постраждалих можуть змінитися.

Раніше поліція Києва повідомляла про 5 загиблих і 12 поранених.

Читайте також: У Повітряних силах ЗСУ розповіли, чим Росія атакує Україну

Вранці Росія почала масовану атаку на Україну. В Офісі президента повідомили про удари в багатьох містах України. Відомо про вибухи в Києві, Харкові, Львові та області, Житомирі, на Київщині.

За даними головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, Росія атакувала Україну 75 ракетам, 41 з них знищили ППО. У ДСНС повідомили про загибель восьми людей, травмування 36. Ці цифри не є остаточними.

Нинішні атаки в Москві не коментували, але раніше РФ, попри свідчення і докази, заперечувала атаки по цивільних в Україні.

XS
SM
MD
LG