Доступність посилання

ТОП новини

Лауреаткою премії імені Кривенка стала Ірина Славінська


Ірина Славінська отримала нагороду «за відданість трансформації культурної журналістики та суспільних медій»
Ірина Славінська отримала нагороду «за відданість трансформації культурної журналістики та суспільних медій»

Шістнадцятою лауреаткою премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» стала продюсерка «UA: Радіо Культура» Ірина Славінська.

Нагороду вона отримала «за відданість трансформації культурної журналістики та суспільних медій».

Славінській – 31 рік. Працювала на «Українській правді» та телеканалі ТВі. З літа 2013 року долучилася до команди ведучих «Громадського радіо», а згодом – до редакційної ради та правління ГО «Громадське радіо». З травня 2016 року – редакторка програми «Громадська хвиля», спільного проекту «Громадського радіо» та «Українського радіо». З листопада 2017 року почала вести щотижневу програму «Права людини понад усе» на Радіо «Культура».

Премію «За поступ у журналістиці» заснувала «Капітула Поступу». До неї входять друзі і колеги відомого журналіста і редактора Олександра Кривенка, який загинув 9 квітня 2003 року.

Премію вручають щорічно у травні до дня народження Кривенка. Від 2013 року церемонія відбувається у межах Lviv Media Forum.

У 2015 році премію отримав журналіст Радіо Свобода Левко Стек, а 2016 – Наталка Седлецька, автор і ведуча програми журналістських розслідувань «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та «UA: Перший»).

XS
SM
MD
LG